Telšių bibliotekoje - Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė (2024-04-29)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

KUR: Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje

KADA: balandžio 29 d., pirmadienį, 17 val.

VYKS: Nacionalinės bibliotekų savaitės renginys – apskritojo stalo diskusija EUROPOS ŠEIMOJE. Moderatorė – Telšių Žemaitės gimnazijos istorijos mokytoja metodininkė VILIJA VAIČIULIENĖ.



Telšių Žemaitės ir Akmenės gimnazijų MEPA komandos kartu su VŠĮ Telšių jaunimo centru, Telšių rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriumi, Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešąja biblioteka, minėdami Europos jaunimo savaitės ir Nacionalinės bibliotekų savaitės dienas, kviečia į diskusiją. Mums rūpi jaunimo įgalinimas ir jaunimo aktyvus dalyvavimas ES finansuojamuose projektuose. Ar viską žinome apie ES finansuojamus projektus Lietuvoje, regione, savo mieste? Norime pasidalinti savo patirtimis MEPA veiklose. Ar jaunimo balsas gali būti išgirstas, ar verta dalyvauti Europos Parlamento rinkimuose? Kokios temos Europos institucijoms turėtų būti prioritetinės, atliepiančios jaunimo lūkesčius?

Diskutuokime, siūlykime, siekime prisidėti aktyviai dalyvaudami, kurdami ES.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN