Susitikta su Akmenės rajono turizmo atstovais

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kovo 22 d. įvyko susitikimas su Akmenės rajono turizmo atstovais aptarti ir susipažinti su nuveiktais bei būsimais darbais turizmo srityje.

Susitikimo metu pristatyta turizmo statistika tiek lankytojų centruose, muziejuose, tiek apgyvendinimo įstaigose. Pristatyti turizmo darbai, kuriuos Savivaldybė nuveikė per 2023 m. Dar kartą pasidalinta informacija, apie Dabikinės dvare vykstančius renovacijos darbus bei renkamais senovinais daiktais būsimai dvaro ekspozicijai. Taip pat informuota apie gegužės 11 d. įvyksiančius „TrenkTuro“ žygius, kurie tikėtina, pritrauks didelį žygeivių skaičių į Akmenės rajoną.

Pasidžiaugta laimėtais Savivaldybės bei lankytojų centrų projektais, kurie tobulins turizmo infrastruktūrą. Aptartos ir problemos: rajone trūksta išskirtinių degustacijų, edukacijų, vis mažėja susidomėjimas muziejais ir lankytojų centrais jaunų asmenų tarpe. Taip pat susitikime sutarta, kad tokio pobūdžio susitikimai yra prasmingi, tad kitas susitikimas planuojamas jau turizmo sezono pabaigoje.

Susitikime dalyvavo vicemerai Inga Vismantienė ir Tomas Martinaitis, Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus vedėja Ingrida Jakaitienė, turizmo vadybininkė Beata Žymančiūtė, gidai Ramūnas Znutas ir Andrius Almanis, Akmenės krašto muziejaus l.e.p. direktorė Sandra Saliamonienė, Kamanų valstybinio gamtinio rezervato lankytojų centro administratorė Kristina Grigaliūnienė, Ventos regioninio parko lankytojų centro patarėjas Ramūnas Dulinskis.


Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija
šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/susitikta-su-akmenes-rajono-turizmo-atstovais/6779


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN