Savivaldybės vadovai pasveikino „Lietuvos mokytojas 2024” vardą pelniusią pedagogę R. Kriščiūnienę (Šilutė)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, vicemerai Daiva Žebelienė ir Tomas Budrikis Žibų pradinėje mokykloje apsilankė neeiline proga – norėdami pasveikinti ,,Lietuvos mokytojas 2024” vardą pelniusią pradinių klasių mokytoją Ritą Kriščiūnienę.

„Didžiuojamės, kad Šilutės krašto ugdymo įstaigose dirba tokie atsidavę savo profesijai pedagogai! Didžiuojamės Jumis ir Jūsų pasiekimais“, – sveikinimo žodžius tarė meras V. Laurinaitis.

Primename, kad kovo 1 d. iškilmingos ,,Lietuvos mokytojas 2024” apdovanojimų ceremonijos, vykusios Kaune, metu garsiai suskambėjo Šilutės vardas. Tradiciniuose apdovanojimuose dėmesys skirtas 9 aktyviausiems, inovatyviausiems, mylimiausiems šalies pedagogams, tarp kurių ir Žibų pradinės mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė Rita Kriščiūnienė.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/savivaldybes-vadovai-pasveikino-lietuvos-mokytojas-2024-varda-pelniusia-pedagoge-r.-krisciuniene/11114


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN