Šilutiškiai prisijungė prie akcijos RADAROM

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Vasario 24 d., minint antrąsias Ukrainoje vykstančio karo metines, Šilutė prisijungė prie akcijos RADAROM. Akcijos metu visi buvo kviečiami aukoti vienam tikslui – apsaugoti už Ukrainos ir visos Europos laisvę kovojančius karius. Už akcijos metu surinktas lėšas bus perkami saugaus kario paketai, pagaminti Lietuvoje. Paketą sudarys naktinio matymo monokuliaras, lazerinis taikiklis ir individualus antidronas.

Šeštadienio vakarą liepsnojant laisvės laužui, skambant ukrainietiškoms ir lietuviškoms dainoms būriavosi šilutiškiai, Pamaryje prieglobstį suradę ukrainiečiai. Akcijoje dalyvavo ir Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, vicemeras Tomas Budrikis, Administracijos direktorius Andrius Jurkus.

„Šis vakaras – solidarumo su broliška ukrainiečių tauta laikas. Prieš dvejus metus atsitiko tai, kas dar ir dabar sunkiai suvokiama. Tačiau Ukraina parodė visam pasauliui, kad nepasiduos priešui ir neleis neteisėtai užimti savo Tėvynės. O mes visi privalome siųsti savo palaikymą, nes Ukrainos kariai kovoja ne tik už savo, bet ir už mūsų laisvę“, – kalbėjo meras V. Laurinaitis.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/silutiskiai-prisijunge-prie-akcijos-radarom/11052


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN