Šilutėje dalintasi gerąja patirtimi su partneriais iš 6 valstybių

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės administracija sausio 30–31 d. surengė OD4GROWTH (Atvirų duomenų prieinamumo didinimas, siekiant pagerinti teikiamas viešąsias paslaugas) projekto dirbtuves, kuriose projekto partneriai iš Vengrijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos, Lenkijos ir Latvijos dalijosi gerąja patirtimi atveriant duomenis savivaldybėse ir teikiant kokybiškesnes viešąsias paslaugas

Svečius, atvykusius į Šilutę net iš 6 valstybių, Šilutės Hugo Šojaus muziejuje pasveikino Šilutės rajono savivaldybės vicemeras Tomas Budrikis ir Administracijos direktorius Andrius Jurkus.

OD4GROWTH tikslas – pagerinti ES regioninės ir vietos duomenų ekonomikos politiką, siekiant užtikrinti, kad viešieji ir privatūs subjektai galėtų naudotis atviraisiais duomenimis ir juos apdoroti. Siekiama paskatinti viešąsias organizacijas skelbti daugiau duomenų įvairiais formatais, didinti viešųjų paslaugų kokybę diegiant apdorotus atvirus duomenis.


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/siluteje-dalintasi-geraja-patirtimi-su-partneriais-is-6-valstybiu/10949


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN