Vydūno viešojoje bibliotekoje sėkmingai baigta Jaunimo savanoriškos tarnybos (JST) programa

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje Jaunimo savanoriškos tarnybos (JST) programą sėkmingai baigė Karina Šimkutė. Merginos savanorystė truko 6 mėnesius, kurios metu savanorė prisidėjo prie dailės būrelio „Peizažas“ ir kitų veiklų organizavimo, dalyvavo renginiuose. Karina savo darbštumu bei pasiūlymais į kolektyvą įnešė naujų minčių ir idėjų. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešoji biblioteka yra akredituota organizacija priimti jaunus žmones savanorystei, tad už šią savanorišką veiklą Karinai suteiktas 0,25 stojamojo balo pripažinimas stojant į pirmosios pakopos studijas.

Bibliotekos kolektyvas, įteikdamas Karinai simbolinę dovaną atminčiai, palinkėjo sėkmės ir tikisi, kad dar ne kartą Karina bibliotekoje realizuos savo kūrybines idėjas.

Nuo 2024 m. sausio 2-os dienos savanorystės tarnybą bibliotekoje pradėjo 2 naujos savanorės.


Gitana Baužaitė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyresn. bibliotekininkė darbui su vaikais

Nuotraukos autorė – Gabija Sragauskaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN