Bendruomenės pareigūnė apsilankė Vaikų dienos centre

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono paramos šeimai centro Vaikų dienos centre apsilankė Akmenės rajono policijos bendruomenės pareigūnė Aušrinė Bumblė. Apsilankymo metu pareigūnė papasakojo Vaikų dienos centro vaikams apie nepilnamečių teisines atsakomybes. Ši tema paaugliams yra labai aktuali. Dauguma vaikų žino tik savo pareigas, bet ne visi žino, kokias vaikai neša teisines atsakomybes už nusikalstamą veiką.

Vaikai jautėsi labai jaukiai ir noriai dalyvavo diskusijoje su policijos pareigūne. Vaikus domino ne tik jų teisinės atsakomybės, bet ir policijos bendruomenės pareigūnės profesinė veikla. Vaikai uždavinėjo įvairius klausimus nuo darbo pobūdžio iki nusikaltėlių suėmimo. Ši profesinė veikla ir diskusija domino nuo mažiausio iki vyriausio vaiko, lankančio dienos centrą.

Norime širdingai padėkoti Akmenės rajono policijos bendruomenės pareigūnei už apsilankymą Vaikų dienos centre, atvežtas dovanėles ir labai įdomią bei informatyvią diskusiją.

Akmenės rajono paramos šeimai centro Vaikų dienos centras


šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/bendruomenes-pareigune-apsilanke-vaiku-dienos-centre/6530


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN