Pasirašyta sutartis dėl vandens transporto priemonių nuleidimo ir iškėlimo vietos (slipo) įrengimo Draudenių ežere

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Gegužės 31 d. su UAB „Šilutės polderiai“ pasirašyta sutartis dėl vandens transporto priemonių nuleidimo ir iškėlimo vietos (slipo) įrengimo Draudenių ežere.

Pradedant Draudenių ežero pakrantės teritorijos (apie 5,3 ha) atnaujinimo darbus, I projekto etapu šiaurinėje teritorijos dalyje planuojama įrengti slipą-rampą iš gelžbetoninių konstrukcijų vandens transporto priemonėms įleisti ir iškelti iš vandens. I etape numatomas žvyro dangos privažiavimo kelias nuo esamo asfalto dangos kelio iki projektuojamo slipo.

Pasiplaukiojimas vandens transporto priemonėmis itin populiari ir lankytojų pamėgta pramoga Draudenių ežere. Automobilių su vandens transporto priemonėmis privažiavimui prie slipo numatomas įvažiavimas nuo krašto kelio Tauragė-Žygaičiai-Vainutas.

Projekto vertė 85000 Eur., darbus numatyta užbaigti š. m. spalio – lapkričio mėnesiais.


šaltinis: https://taurage.lt/pasirasyta-sutartis-del-vandens-transporto-priemoniu-nuleidimo-ir-iskelimo-vietos-slipo-irengimo-draudeniu-ezere/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN