Atkaklaus prekybininko baudos negąsdina (Šilalės r.)

Новости: Закон , 2023-01-21 22:52
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Galiojantys Lietuvos Respublikos įstatymai numato, kad prekyba alkoholiniais gėrimais yra leidžiama tik turint licenciją.

Įstatymai ir baudos už alkoholio pardavinėjimą be leidimo, neatbaido Šilalės r., Traksėdžio sen., Kadžygos k., gyvenančio „verslininko“.

Ne kartą baustas ir policijos pareigūnams gerai žinomas vyriškis, gim. 1975 m., ir toliau tęsia savo nelegalią veiklą.

2023 m. sausio 17 d. Tauragės aps. VPK Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnai Šilalės rajone, Kadžygos k., pastebėjo iš šio vyriškio namų išeinantį asmenį. Policijos pareigūnams patikrinus minėtą asmenį, paaiškėjo, kad šis asmuo neteisėtai įsigijo alkoholinių gėrimų.
Netrukus vyro namuose, rasta ir paimta 331 litras įvairios rūšies alkoholinių gėrimų, kuriuos vyriškis laikė, turėdamas tikslą juos parduoti. Namuose taip pat rasta ir paimta 80 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Vyro atžvilgiu pradėta administracinė nusižengimo teisena.


Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN