Šeštadienį ypatingoje lokacijoje vyks automobilių varžybos „Kaunas Race 2021“

Новости: Спорт , 2021-06-17 19:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kauno r.

Birželio 19 dieną būsimame lietuviškame Silicio slėnyje arba Aleksoto inovacijų pramonės parke, kuriamame buvusioje Kauno aviacijos gamyklos teritorijoje, vyks automobilių sporto varžybos „Kaunas Race 2021”, į kurias dalyvių registracija baigėsi gerokai anksčiau laiko ir buvo išdalinta daugiau nei 120 startinių numerių.

Šios varžybos yra ypatingos tuo, kad jose galima varžytis standartiniais, kasdien eisme naudojamais automobiliais. Saugos lankai nėra būtini. Svarbu turėti tik šalmą.

„Kaunas Race 2021” varžybas organizuoja „Kauno autoklubas“, kuriam pagalbos ranką ištiesė Kauno miesto savivaldybės inicijuojama programa „Iniciatyvos Kaunui“ bei taip pat vykdomas bendradarbiavimas su Lietuvos automobilių sporto federacija.

Varžybų dieną sinoptikai žada karštą orą, taigi nusimato itin karšta varžybų diena su didžiuliu dalyvių skaičiumi. „Kauno autoklubo“ atstovai džiaugiasi tokiu milžinišku susidomėjimu, kurį sukėlė greičio bei adrenalino ilgesys. Varžybose dalyvaus net ir svečiai iš Didžiosios Britanijos.
Varžybų dalyviai varžysis asmeninėse 2WD bei 4WD įskaitose pagal automobilių varomų ratų skaičių, taip pat bus moterų bei svečių įskaitos. Be to, „Kaunas Race 2021” lenktynių metu dar bus vedama ir Lietuvos automobilių street race čempionato įskaita pagal skirtingas automobilių klases.

Asmeninių įskaitų nugalėtojams papildomus prizus įsteigė Kauno miesto meras bei varžybų partneriai.

Įdmou tai, kad „Kaunas Race 2021” varžybos bus transliuojamos tiesiogiai socialiniame tinkla „Facebook“ bei „YouTube“ platformoje, taigi visi norintys galės stebėti vaizdą niekur neišeidami iš namų ar ilsėdamiesi prie vandens telkinių.

Svarbu paminėti, kad būsimame Aleksoto inovacijų pramonės parke varžybos tevyks vienintelį kartą, nes netrukus šioje vietoje pradės kilti įvairūs pastatai.
Pirmieji automobiliai į trasą turėtų pajudėti 9 valandą ryto.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN