Akmenės rajone padėkota stalo teniso puoselėtojai

Новости: Спорт , 2020-11-06 19:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas už ilgametę veiklą, akmeniškių užėmimą turiningu laisvalaikiu, jaunų žmonių patraukimą sportuoti padėkojo Akmenės rajono stalo teniso klubo „Mažoji raketė" pirmininkei Loretai Avelienei. Meras, L.Avelienė, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Rekis susitiko pokalbio šio klubo 25-erių metų sukakties proga.

L.Avelienė, atvykusi į Akmenės rajoną, atsivežė ir „užkratą" stalo tenisu – pati žaidė, dirbo trenere, būrė vis gausesnes stalo teniso mėgėjų gretas visame rajone. Šiandien Akmenės rajono stalo teniso klubas „Mažoji raketė" ne tik vienija didžiulį būrį narių, bet ir džiugina puikiais rezultatais. Jo vadovė itin vertinama už ilgametį vadovavimą klubui, bendruomenės telkimą, stalo teniso puoselėjimą Akmenės krašte.

Zita Stanislauskienė,

Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė

Brigitos Nemčiauskaitės nuotrauka
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/padekota-stalo-teniso-puoseletojai/2135


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN