Europos dienos minėjimas Pagėgių krašte „Kai gimtinės žavesy Europą atrandi...“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-05-13 05:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenės iniciatyva, šiemet Europos diena Pagėgių krašte paminėta kitaip nei visada – gamtos apsuptyje, nedidelėmis grupelėmis. Lietuvos ir Europos Sąjungos vėliavėlėmis ir šypsenomis pasipuošusios, puikia nuotaika bei pozityvia energija sklidinos bibliotekininkės Europos dieną šventė įvairiuose Pagėgių krašto gamtos kampeliuose, tarp kurių – ir legendomis bei padavimais apipintas garsusis Rambyno kalnas bei vieno iš Europos be sienų idėjų pradininkų Vydūno (tikr. Vilhelmas Storostas) kapas Mažosios Lietuvos šviesuolių panteone – Bitėnų kapinaitėse.
Svarbiausia šia akcija nešama žinia – sveiką dvasinę ir fizinę gyvenseną propaguojančiame žmoguje – šviesi Europos rytdiena. Ir visai nesvarbu, kur Tu esi – svarbiausia, kad Lietuvą ir Europą širdyje neši....

Sonata Nognienė
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
metodininkė – skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja

Nuotraukos iš Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos archyvo


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN