„Purina“ paaukojo 75 tūkst. ėdalo porcijų augintiniams Baltijos šalyse

Naujienos: Verslas , 2020-05-06 07:08
El. pašto adresas: edita@adverum.lt

Gyvūnų prieglaudos ir labdaros organizacijos, COVID-19 pandemijos metu patiriančios sunkumų, sulaukė paramos iš „Purinos“. Siekdama pagerinti augintinių ir juos mylinčių žmonių gyvenimą, gyvūnų ėdalo gamintoja „Purina“ Baltijos šalyse padovanojo keturkojams, gyvenantiems prieglaudose ir finansinių sunkumų patiriančiose šeimose, 75 tūkst. ėdalo porcijų, kurių bendra vertė siekia 50 tūkst. eurų.
„Mes, dirbantieji „Purinoje“, imamės konkrečių veiksmų, kad padėtume tiems augintiniams, kurie dar nerado mylinčių šeimininkų arba gyvena nepriteklių patiriančiose šeimose. Šiuo sudėtingu laikotarpiu norime prisidėti prie tų, kurie kasdien rūpinasi prieglaudose gyvenančiais gyvūnais, kad jiems netrūktų ėdesio. Taip pat dėkojame „Maisto banko“ ir gyvūnų globos organizacijų savanoriams už viską, ką jie daro gyvūnų labui“, – sako „Nestlé Purina Petcare“ verslo vadovė Baltijos šalims Ade Merilai.
Ši parama skirta padėti gyvūnų prieglaudoms ir labdaros organizacijoms visose trijose Baltijos šalyse. Įmonės paaukotas gyvūnų ėdalas jau pasiekė šias organizacijas: Všį „SOS gyvūnai“, Všį „Tautmilės Globa“, Všį „Gyvūnų namai“, „Eesti Toidupank“, „Eaten Latvia“, „Ulubele“, „Dzīvnieku SOS“ ir „Pūkainis.lv“.
Anot A. Merilai, ši parama skirta padėti ne tik gyvūnų prieglaudoms, kad jos galėtų tęsti savo svarbų darbą prižiūrint beglobius gyvūnus, bet ir augintinių šeimininkams, kad jiems netektų priimti sunkaus sprendimo atsisakyti augintinio, nes neišgali nupirkti ėdalo.
„Purina“ remia gyvūnų prieglaudas penkiolikoje Europos, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos valstybių. Iš viso COVID-19 pandemijos metu įmonė jau paaukojo 2 mln. šunų ir kačių ėdalo porcijų.

APIE „PURINA PETCARE“

„Nestlé Purina PetCare“ tiki, kad gyvūnai ir žmonės sukurti būti kartu, todėl yra pasiryžusi padėti augintiniams gyventi ilgiau, laimingiau ir sveikiau, būti tinkamai prižiūrėtiems bei maitinamiems. „Purina“ savo asortimente turi daugybę gerai žinomų ir puikiai vertinamų gyvūnų ėdalo prekių ženklų: „Gourmet“, „Friskies“, „Darling“, „Felix“, „Purina ONE“, „PURINA PRO PLAN“, „PURINA PRO PLAN Veterinary Diets“, „Cat Chow“, „Dog Chow“.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN