150 planšečių išdalyta Akmenės krašto mokykloms

Naujienos: Savivalda , 2020-04-14 16:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono savivaldybė balandžio 6 d. gavo pirmąją, 150 planšečių, siuntą. Atsižvelgus į ugdymo įstaigų pateiktus duomenis, išanalizavus mokinių skaičių iš socialiai remtinų šeimų, besimokančių tose įstaigose, prieš Velykas planšetės su mobiliaisiais duomenimis paskirstytos ir išdalytos mokykloms. Likusi dalis, 140 planšečių, ugdymo įstaigas pasieks netrukus.

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija planuoja įsigyti ir savivaldybėms perduoti 35 tūkstančius kompiuterių nuotoliniam mokymui mokiniams iš socialiai remtinų šeimų. Pirmoji 2 tūkstančių kompiuterių siunta savivaldybėms iškeliavo jau praeitą penktadienį, jie aprūpinti „Tele 2“ dovanotomis 100 GB interneto kortelėmis.

Nuotoliniam mokymui skirtus kompiuterius perka Nacionalinė švietimo agentūra, įpareigota Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

Neringa Vaičiūtė - Gabalienė
Savivaldybės administracijos Š
vietimo, kultūros ir sporto skyriaus
vyriausioji specialistė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/150-planseciu-isdalyta-akmenes-krasto-mokykloms/1519


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN