Telšių rajono savivaldybėje gausėja jaunų darbuotojų gretos

Naujienos: Savivalda , 2020-02-05 21:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Džiaugiamės pritraukdami į savo kolektyvą jaunų darbuotojų – šiandien Telšių rajono savivaldybės administracijoje dirbti pradėjo dvidešimt devynerių metų Jolanta Vasiliauskienė. Telšiškė laimėjo skelbtą konkursą į Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausiosios specialistės pareigas.

Konkurse į terminuotas darbo pareigas dalyvavo trys kandidatai.

J. Vasiliauskienė 2013 metais baigė ekonomikos studijas, šiuo metu Klaipėdos valstybinėje kolegijoje studijuoja apskaitą. Nuo 2013 metų iki šiol dirbo privačiame sektoriuje, nuo 2015 metų užėmė buhalterės–apskaitininkės pareigas įvairiose įmonėse.

Naujoji darbuotoja atsakinga už sklandų bendruomenių veiklos savivaldybėje įgyvendinimą, bendruomenių pasiūlymų sisteminimą ir perdavimą savivaldybės administracijai, kaimo plėtros ir programos planų rengimą ir įgyvendinimą, su rajono plėtra susijusių programų ir projektų vykdymą bei už kitas pareigybės parašyme numatytas funkcijas.

Šiuo metu Strateginio planavimo ir investicijų skyriuje, be minėtos specialistės, dirba dar 3 darbuotojos: Edita Kuliešienė, Šarūnė Žebrauskaitė–Lekavičienė, Neringa Urbonienė. Visos trys – ilgametės darbuotojos: E. Kuliešienė skyriuje dirba nuo 2007 metų, Š. Žebrauskaitė–Lekavičienė – nuo 2011 metų, N. Urbonienė – nuo 2008-ųjų.

Dvi šio skyriaus darbuotojos: Loreta Kinčiuvienė ir Jurgita Geidukienė yra vaiko priežiūros atostogose.

Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjos pareigas laikinai užima pavaduotoja E. Kuliešienė, artimiausiu metu bus skelbiamas konkursas laisvoms skyriaus vedėjos pareigoms užimti.

Strateginio planavimo ir investicijų skyrius yra vienas iš Telšių rajono savivaldybės administracijos struktūrinių padalinių, kurio paskirtis – inicijuoti ir koordinuoti investicinių projektų, Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir kitų šaltinių lėšomis finansuojamų projektų paraiškų rengimą, dalyvauti kuriant, atnaujinant ir įgyvendinant regioninius, nacionalinius plėtros planus, strategijas, atlikti kitas funkcijas.

Šiuo metu Telšių rajono savivaldybės administracijoje dirba 366 asmenys. Iš jų 219 (59,8 proc.) yra nuo 50 metų iki 65 metų ir vyresni.

12 procentų (44 darbuotojai) yra iki 34 metų amžiaus.

Vidutinis darbuotojų amžius Telšių rajono savivaldybės administracijoje – 50 metų.



SKAISTĖ SADONYTĖ
El. p. skaiste.sadonyte@telsiai.lt
Tel.: (8 444) 22365
šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/Gauseja-jaunu-darbuotoju-gretos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN