Akmenės rajono sportininkai - geležinio kumščio prizininkai

Naujienos: Sportas , 2020-01-28 18:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Sausio 24-25 d. Žemaitijos sostinėje vyko VII tarptautinis bokso turnyras „Geležinis kumštis“. Turnyre be Akmenės rajono boksininkų dalyvavo kovotojai iš Telšių, Tauragės, Panevėžio, Pasvalio, Kretingos, Palangos, Radviliškio, Jonavos ir Jelgavos (Latvija).

Akmenės rajono sporto klubas Akmeninis kumštis į šį turnyrą delegavo du patyrusius savo kovotojus. Jaunimo amžiaus grupėje, kurioje kovojama tris raundus po tris minutes, kovojo Arvydas Dainys (svorio kategorija iki 69 kg.) ir Eimantas Liaugminas (svorio kategorija iki 91 kg.).

Arvydas pirmoje kovoje įveikė Telšių bokso mokyklos sportininką, o finale taškais nusileido metais vyresniam kovotojui iš Panevėžio ir savo laimėjimų kolekciją papildė sidabro medaliu.

Eimantas pirštines surėmė su Latvijos ir Tauragės sportininkais. Abejose kovose dominavo ir teisėjam nekilo jokių abejonių, dėl kovų nugalėtojų. Akmeninio kumščio atletas tapo turnyro čempionu.

Nuotraukose sportininkai su treneriu.

Mantas Mačius
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/gelezinkelio-kumscio-prizininkai/1229


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN