Ventos gyventojai laukiami rekonstruotoje aikštelėje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-01-20 17:49
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Įgyvendinant projektą „Komunalinių atliekų rūšiuojamojo surinkimo infrastruktūros plėtra Šiaulių regione“, atliekų priėmimo punktas, adresu Miško g. 6B, Ventos k., Ventos sen., Akmenės r. sav., rekonstruotas į didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelę. Įrengta didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelė nuo 2019 m. gruodžio 2 d. atnaujino savo veiklą. Darbus vykdė UAB ,,Gerbūnis“, statybos darbų vertė 145.050,00 Eur be PVM.

Į Ventos didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelę fiziniai asmenys gali atvežti didžiąsias buities atliekas (baldus, duris, langų rėmus ir kt.), antrines žaliavas (popierių, kartoną, plastikus, stiklą, metalą), elektros ir elektroninės įrangos atliekas (stambią bei smulkią buitinę techniką ir kitus elektros prietaisus), buityje susidarančias statybos atliekas, naudotas padangas.

Informaciją apie aikštelės darbo laiką, atliekų priėmimo tvarką ir kitą rasite www.sratc.lt.


VšĮ Šiaulių regiono atliekų tvarkymo centras
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/ventos-gyventojai-laukiami-rekonstruotoje-aiksteleje/1200


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN