Seimo narys sakė matąs Naujosios Akmenės ligoninės ateitį

Naujienos: Savivalda , 2020-01-16 19:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Naujojoje Akmenėje lankėsi Seimo narys Antanas Vinkus. Atvykęs į buvusio Naujosios Akmenės ligoninės gydytojo, Akmenės rajono psichikos sveikatos centro steigėjo ir pirmojo direktoriaus, visuomenės veikėjo a. a. Vytauto Bartkevičiaus laidotuves, A. Vinkus pasidomėjo ir sveikatos įstaigų būkle.

Apžiūrėjęs Naujosios Akmenės ligoninės skyrius, svetys liko patenkintas tuo, ką pamatė. „Ši ligoninė turi ateitį“, - kalbėjo A. Vinkus. Tokią nuomonę jis kaip Seimo sveikatos reikalų komiteto narys pažadėjo perduoti ir sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai.

Susitikime su Savivaldybės meru V. Mitrofanovu Seimo narys sužinojo apie Akmenės krašto pasiekimus, rūpesčius ir planus. „Matau, kaip sparčiai keičiasi Akmenės rajono savivaldybė. Malonu girdėti, kaip meras didžiuojasi krašto žmonėmis, jaučiasi jo didžiulė meilė ir atsidavimas savo kraštui“, - apibūdino pokalbį Savivaldybėje A. Vinkus.

Savivaldybės administracijos
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotraukos
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/seimo-narys-sake-matas-ligonines-ateiti/1192


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN