90-mečio šventė užliejo šilutiškės Stasės Stanišauskienės namus

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-07 17:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė bei Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis apsilankė šilutiškės Stasės Stanišauskienės namuose. Tai pirmoji 90-metė jubiliatė Šilutės krašte šiais naujais 2020 metais.

Svečius senjorė pasitiko pasipuošusi plačia šypsena ir nuoširdumu spinduliuojančiomis akimis. Pati jubiliatė nors ir labai džiaugėsi sulaukusi sveikintojų, tačiau prisipažino, kad vis dėlto jaudinasi.

Kaip ir įprasta tokių susitikimų metu, jubiliatė pasidalijo savo gyvenimo įvykiais. Užaugo ji Kvėdarnoje, ūkininkų šeimoje. „Mano vaikystė nebuvo labai sunki, tėvai ūkininkavo, aš baigiau 4 klases“, – kalbėjo pašnekovė. Su vyru Kazimieru į Šilutę atsikraustė daugiau kaip prieš keturis dešimtmečius. Dabar džiaugiasi trijų savo vaikų – Kristinos, Birutės ir Arvydo dėmesiu, 9 anūkais ir 11 proanūkų. „Esu laiminga, kad visa mano gausi šeima labai manimi rūpinasi ir nuolatos lanko. Tikrai nesijaučiu vieniša“, – linksmai kalbėjo Stasė.

Komunikacijos skyrius

šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/90-mecio-svente-uzliejo-stases-stanisauskienes-namus/6668


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN