Klaipėdos AVPK - savaitgalio reidų rezultatai

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-01-06 17:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai drausmino greičio viršytojus ir neblaivius vairuotojus

Viena iš pagrindinių skaudžių nelaimių keliuose priežasčių – viršijamas greitis. Savaitgalį Plungės r., vykdant greičio kontrolės policinę priemonę, pareigūnai išaiškino 34 pažeidimus. Tarp pažeidėjų - ir du stipriai greitį viršiję pradedantys vairuotojai.

Klevo lapu pažymėtą VW automobilį vairavęs, 2000 m. gimęs vaikinas skriejo 102 km/h greičiu, kai leistinas buvo – vos 40km/h. Kitas, vairuotojo teises įgijęs vos prieš 5 mėnesius, 2001 m. gimęs jaunuolis automobiliu BMW lėkė 93 km/h greičiu, kai leistinas taip pat buvo 40 km/h. Abiem skirtos 225 eurų baudos ir metams atimta teisė vairuoti.

Klaipėdos r., Šernuose sekmadienį įkliuvo pora neblaivių vairuotojų. Vienam, 1972 m. gimusiam Peugeot vairuotojui nustatytas 0,75 prom., kitam, gimusiam 1981 m., - 0,45 prom. neblaivumas.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN