Darbą pradeda Lietuvos švietimo istorijos muziejaus direktorė Jolita Rudgalvienė

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-06 17:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Pirmadienį pareigas pradėjo eiti naujoji Lietuvos švietimo istorijos muziejaus vadovė Jolita Rudgalvienė. Muziejaus darbuotojams ją pristatė kultūros viceministrė Ingrida Veliutė.

Viceministrė palinkėjo muziejaus direktorei kartu su kolektyvu įgyvendinti planus kurti atvirą iniciatyvoms, tobulėjimui ir bendradarbiavimui erdvę, inicijuoti patrauklias kultūros paslaugas, skatinančias įsitraukti lankytojus ir bendruomenę, kad muziejus taptų atviras, aktualus ir lankomas.

Rudgalvienė praėjusių metų lapkričio mėnesį laimėjo Kultūros ministerijos konkursą eiti Lietuvos švietimo istorijos muziejaus vadovo pareigas. Ji yra įgijusi meno studijų magistro kvalifikacinį laipsnį Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, taip pat baigusi vadovų magistratūrą ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

Muziejaus vadovo kadencijos trukmė – penkeri metai.


Ramūnas Korsakas
Ryšių su visuomene ir strateginės komunikacijos skyriaus vyr. specialistas
Lietuvos Respublikos kultūros ministerija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN