Akmenės rajone, Kruopiuose - Mini golfo aikštelė

Naujienos: Savivalda , 2019-12-04 20:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono savivaldybės administracija įgyvendina projektą „Mini golfo įrengimas Kruopių miestelio skvere“, kurio tikslas – vystyti Kruopių miestelio viešosios erdvės infrastruktūrą ir kurti patrauklią aplinką vietos bei aplinkiniams gyventojams, įrengiant mini golfo aikštelę Kruopių miestelio skvere. Projekto įgyvendinimo metu Kruopių miestelio skvere (Papilės ir Pavasario g. sankirta) įrengta mini golfo aikštelė su 18 takelių. Atšilus orams mini golfo aikštele galės naudotis ne tik Kruopių miestelio gyventojai, bet ir kiti Akmenės rajono gyventojai bei svečiai.

Projektas įgyvendintas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programą bei Akmenės rajono kaimo plėtros 2015–2023 metų strategiją. Projektas finansuojamas Europos žemės ūkio fondo kaimo plėtrai (17527,85 Eur.), Lietuvos valstybės biudžeto (3093,15 Eur.) bei Akmenės rajono savivaldybės biudžeto lėšomis (5155,2 Eur.).


Investicijų ir projektų valdymo skyriaus
vyriausioji specialistė
Eglė Jankauskienė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/mini-golfo-aikstele-kruopiuose/1081


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN