Naujojoje Akmenėje sužibo Kalėdinių eglučių miškas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-12-04 20:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Pirmosios žiemos dienos atnešė ne tik sniegą, bet ir priminimą, kad iki didžiųjų metų švenčių liko visai nedaug. Gruodžio 2 d. Naujojoje Akmenėje įžiebta miesto žaliaskarė bei dar beveik pusšimtis mažųjų eglučių. Eglės įžiebimo šventės metu Snieguolė ir nykštukai kvietė vaikus pakeliauti stebuklingu Kalėdų senelio traukinuku ir apžiūrėti didžiosioms metų šventėms pasidabinusį miestą. Visus susirinkusius sveikino ir jaukių artėjančių švenčių linkėjo Lauros Remeikienės ir vaikų studijos koncertas.

Taip pat L. Petravičiaus aikštėje nuo pat ankstaus ryto buriavosi įvairios organizacijos, įstaigos, šeimos iš viso Akmenės rajono. Lapkričio mėnesį Akmenės rajono savivaldybės administracija buvo paskelbusi iniciatyvą „Kalėdinių eglučių miškas – užauginkime jį visi kartu“, į kurią atsiliepė net 39 kolektyvai!

Džiugu, kad visų šios nuotaikingos akcijos dalyvių nuotaika buvo pakili, eglučių puošimas tapo švente, kuria mėgavosi ir praeiviai – Naujosios Akmenės aikštė sužibo pačiomis įvairiausiomis spalvomis.

Kviečiame gyventojus balsuoti už jiems labiausiai patikusią Kalėdinę eglutę socialinio tinklo Facebook Akmenės rajono savivaldybės paskyroje, Savivaldybės administracijos Interesantų priimamojo „vieno langelio“ patalpose ir interneto svetainės www.akmene.lt skyriuje DALYVAUTI APKLAUSOJE.

Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
visuomenės informavimo specialistė
Ieva Ištuganovaitė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/naujojoje-akmeneje-suzibo-kalediniu-egluciu-miskas/1080


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN