Sėkmingi Akmenės rajono karatistų startai

Naujienos: Sportas , 2019-11-29 17:53
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Praėjusį savaitgalį „Energijos“ sporto klubo komanda sėkmingai pasirodė Lietuvos kyokushin karate federacijos surengtame Moksleivių taurės turnyre Kėdainiuose- pusė komandos narių tapo prizininkais.
Turnyro nugalėtoja tapo Santa Malakauskaitė (amžiaus grupė U13, sv.kat. iki 55 kg), dvejose kovose su pratęsimais įveikusi pajėgias varžoves iš Vilniaus „Shin“ ir „Energijos smūgis“ klubų.
Ant aukščiausios nugalėtojų pakilos užlipo ir jaunių amžiaus grupėje (sv.kat. virš 80 kg), kovojęs Maksimas Žukovas. Pirmoje kovoje jis sostinės „Saulės ženklas“ klubo atstovą anksčiau laiko privertė pripažinti pralaimėjusį po stiprių smūgių rankomis. Finalinėje kovoje turėjęs kovoti Kėdainių klubo „Stoikas“ sportininkas dvikovos su Maksimu atsisakė.
Tik finaluose varžovai buvo kiek stipresni nei Maksimo sesuo Valerija Žukova (U16, iki 50 kg), Kajus Kasiliauskas (U10, iki 35 kg), Augustas Kiudulas (U10, iki 45 kg) ir Simas Kazlauskas (U11, iki 50 kg).
Trečia vietą, per alinančią kovą trečią kovą (U14, virš 70 kg) su „Shodan Kretinga“ atstovu iškovojo Dominykas Brazys, prieš tai užtikrintai nugalėjęs Panevėžio „Argus“ ir Vilniaus „Spartanika“ karatistus.
Iš viso Kėdainių arenoje tradiciniame Moksleivių taurės turnyre šiemet dalyvavo beveik tūkstantis sportininkų iš 46 Lietuvos kyokushin karate klubų. „Energijos“ komanda, laimėjusi 7 medalius užėmė 13 vietą.


Ramūnas Žimantas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN