Pratybų uždaryme Mažeikių rajone bendrauta su gyventojais

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-10-28 18:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Baigėsi Mažeikių rajone tris dienas trukusios lauko pratybos „Saulės kirtis 2019“. Jas organizavo Krašto apsaugos savanorių pajėgų Prisikėlimo apygardos 6-oji rinktinė.

Į uždarymą kviesti rajono gyventojai, kurie turėjo galimybę pabendrauti su kariais, apžiūrėti ginkluotę, paragauti kareiviškos košės.

Prisikėlimo apygardos 6-osios rinktinės vadas Mindaugas Statkus priminė, jog pratybose dalyvavo ir kariai iš Latvijos, buvo atvykę Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos kursantai. Dėkojo Mažeikių rajono savivaldybei ir Tirkšlių seniūnijai, visiems, padėjusiems organizuoti pratybas, jose dalyvavusiems kariams savanoriams, geriausiems įteikė atminimo dovanas.

Kreipdamasis į uždaryme dalyvavusius gyventojus, rinktinės vadas M. Statkus kvietė tapti savanoriais. Karys savanoris – tai paprastą civilinį gyvenimą gyvenantis 18–60 m. žmogus, nuolatos pasirengęs stoti savo krašto gynybon.



Bendrasis skyrius

šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/pratyb%C5%B3-u%C5%BEdaryme-bendrauta-su-gyventojais/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN