Plungės SRC sportininkai iš dziudo čempionato grįžo su medaliais

Naujienos: Sportas , 2019-10-06 20:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Šeštadienį, rugsėjo 28 d. Klaipėdoje vyko atviras Klaipėdos miesto dziudo čempionatas, kuriame dalyvavo 22 klubai iš Lietuvos ir Latvijos. Turnyre puikiai pasirodė Plungės dziudo klubo komanda, atvežusi virš 40-ies sportininkų. Susumavus rezultatus, Plungės komanda užėmė antrą vietą, nusileidusi tik Kauno dziudo klubui „Budoka“.
Čempionais tapo: Rokas Šatkauskas, Barbora Endriekutė, Giedrė Kauliutė, Tadas Steponavičius, Majus Petrauskas, Ervinas Žilius, Eiridas Rimavičius.
Antrąsias vietas užėmė: Rugilė Stasiulytė , Giedrius Pocius ir Rokas Šatkauskas. Rokas kovojo dvejuose amžiaus grupėse, savo amžiaus grupėje tapo čempionu, o su vyresniais užėmė antrą vietą.
Trečiąsias vietas iškovojo : Simonas Motužis, Rokas Gedminas, Simas Riauka, Ugnius Švoba, Girvydas Narkus, Eimantas Jakas, Neimantas Rimavičius, Tomas Žilys, Martynas Zaburas.
Penkti liko : Juta Švobaitė, Saulė Einingė, Justas Grabauskas, Domas Meškauskas, Vacys Pocius
Treneriai Antanas Kasteckas, Edvardas Žilius ir Robertas Zimkus džiaugiasi auklėtinių pasiekimais ir dėkoja tėveliams kurie atvažiavo ir palaikė gausią komandą, kartu esame stipresni 


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN