Naujojoje Akmenėje paminėta keliaujančiųjų ir vairuotojų diena

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-10-02 17:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Šį sekmadienį, rugsėjo 29 -ąją, buvo minima Keliaujančiųjų ir vairuotojų diena. Naujosios Akmenės Šventosios Dvasios Atsiuntimo bažnyčioje Šv. Mišių metu buvo meldžiamasi ir prašoma Dievo palaimos globoti visus keliaujančiuosius, o po pamaldų su visuomene bendravo ir policijos pareigūnė.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė kartu su Jaunaisiais policijos rėmėjais teikė gyventojams informaciją apie saugų elgesį keliaujant automobiliais, dalino atšvaitus bei kitą prevencinę saugos eismo medžiagą. Pareigūnė priminė, kad kiekvienas eismo dalyvis turi laikytis Kelių eismo taisyklių, jausti tarpusavio pagarbą bei atsakomybę už savo ir kitus eismo dalyvius.

Keliaujančiųjų ir vairuotojų dienos minėjimas yra saugaus eismo projekto "Saugokime vieni kitus kelyje" sudėtinė dalis. Šio projekto tikslas - keisti eismo dalyvių elgesį, ugdyti kultūrą kelyje, pilietiškumą, atsakomybę ir sąmoningumą krikščioniškų vertybių pagrindu, mažinti žūčių ir sužeistų žmonių skaičių eismo įvykiuose.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Akmenės policijos komisariato
Bendruomenės pareigūnė
Ramunė Vėlavičienė

šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/keliaujanciuju-ir-vairuotoju-diena/882


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN