Ištvanas Kvik ir SARE ROMA Naujoje Akmenėje surengs šventinį koncertą

Naujienos: Renginiai , 2023-12-20 20:23
El. pašto adresas: renginiuslenis@gmail.com

Ištvanas Kvik ir SARE ROMA Naujoje Akmenėje surengs šventinį koncertą

Gera žinia visiems Naujosios Akmenės gyventojams ir miesto svečiams – jeigu galvojate, kaip įsimintinai sutikti artėjančias žiemos šventes, šiemet turėsite progą jas pasitikti kartu su SARE ROMA ir Ištvanu Kvik. Jau gruodžio 27 d. Naujosios Akmenės kultūros rūmuose bus surengtas įspūdingas GYPSY FIESTA koncertas. Organizatoriai žada ne tik daug puikios muzikos, išskirtinius kostiumus, bet ir kraują kaitinančią šventinę nuotaiką!

GYPSY FIESTA – tai nėra dainų vakaras. SARE ROMA koncertas – tai spalvingas, ugnį kaitinantis spektaklis su išskirtiniais kostiumais, specialiaisiais šviesos ir garso efektais. Grupė atvažiuoja su programa, kurią kūrė visa komanda profesionalų. „Kiekvieną kartą po koncertų girdime, kad žmonės tokio reginio nepamiršta dar ilgai, o pamatę kartą, mielai perka bilietus kaip dovaną savo artimiesiems ar draugams. Bent kartą pamatyti SARE ROMA pasirodymą tiems, kurie mėgsta kokybiškus scenos pasirodymus – būtina“, - sako SARE ROMA lyderis I.Kvik. O jau gruodžio 28 d., Vilniaus lenkų kultūros namuose šį reginį galės pamatyti visi norintys. Bilietai – jau prekyboje. Tai puiki idėja šventiniam vakarui su šeima ar draugais, o galbūt įsimintina kalėdinė dovana.

SARE ROMA komanda GYPSY FIESTOS turui ruošiasi ne tik kruopščiai kurdama atlikėjams ne tik skirtingus kostiumų komplektus, bet ir daug įvairių dekoracijų, netradicinių sprendimų scenoje. „O viską vainikuos – Jūsų, mieli žiūrovai, šiluma ir aplodismentai. Ne kartą įrodėte, kad iš plačios romiškos širdies atliekamos dainos nepalieka abejingų, o aistringa ir virtuoziškai atlikta muzika užburia ir padovanoja pačius geriausius jausmus ir emocijas“, - sako I.Kvik.

Scenoje išvysite SARE ROMA sielą Ištvaną Kvik, jo scenos partneres vokalistes Rožę ir Alioną. Muzikantų grupė: Artūr Sabilo (gitara), Viktoras Krasauskas (mušamieji), Michail Kvik (gitara), Gabriela Sabilo (smuikas). Muzikos ritmus gaudys ir spalvingais šokių judesiais burs SARE ROMA šokėjos Kristina ir Andžela.

Koncerte skambės ir visų mylimi kūriniai „Lietuvaitė“, „Aš turtingas“, „Tie keliai“, ir tradicinės užburiančios romų dainos, ir visiškai nauji, neseniai sukurti kūriniai, pristatyti per romų festivalį 2022 m. rudenį. „Mes atvežame Jums, mieli klausytojai ir žiūrovai, didžiausią dovaną – pačias geriausias emocijas, kurios gydo ir primena, koks gyvenimas yra gražus! Nekantraujame susitikti“, - sako SARE ROMA lyderis I.Kvik.

Įspūdingas GYPSY FIESTOS koncertas Naujojoje Akmenėje jau gruodžio 27 d. Bilietus galite įsigyti kultūros namų kasoje bei kakava.lt: https://kakava.lt/renginys/gypsy-fiesta-istvano-kvik-ir-sare-roma-koncertinis-rudens-turas/6536/11033


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN