Kelmės rajono gyventojams teikiama kompensacija už nuotekų valymo įrenginį

Naujienos: Savivalda , 2023-04-03 12:31
El. pašto adresas: mbdigetra@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gyventojai, įsirengdami nuotekų valymo sistemas, daro gerą darbą ne tik sau, bet ir gamtai.
Prie gerų darbų prisideda Kelmės rajono savivaldybė, gyventojams iš savo biudžeto lėšų skirdama finansinę paramą. Dalinę paramą galima gauti, kai nėra techninės galimybės prisijungti prie centralizuotų nuotekų surinkimo tinklų ir gyvenamosiose teritorijose yra iki 2000 gyventojų.

Kelmės rajono savivaldybės gyventojai 𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐚𝐥𝐢𝐦𝐲𝐛ę 𝐠𝐚𝐮𝐭𝐢 𝐝𝐚𝐥𝐢𝐧ę 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐦ą 𝐞𝐢𝐧𝐚𝐦𝐚𝐢𝐬𝐢𝐚𝐢𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐢𝐬 į𝐬𝐢𝐫𝐞𝐧𝐠𝐢𝐚𝐧𝐭 𝐧𝐮𝐨𝐭𝐞𝐤ų 𝐯𝐚𝐥𝐲𝐦𝐨 į𝐫𝐞𝐧𝐠𝐢𝐧į. Kompensuojama iki 50 procentų atliktų darbų išlaidų, tačiau ne daugiau kaip 1000 Eur įrenginiams įrengti.

Įmonė MB Digetra savo 𝐤𝐫𝐚š𝐭𝐢𝐞č𝐢𝐚𝐦𝐬 𝐠𝐚𝐥𝐢 𝐩𝐚𝐥𝐞𝐧𝐠𝐯𝐢𝐧𝐭𝐢 𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐨 𝐬ą𝐥𝐲𝐠𝐚𝐬 𝐚𝐭𝐥𝐢𝐤𝐝𝐚𝐦a 𝐧𝐮𝐨𝐭𝐞𝐤ų 𝐯𝐚𝐥𝐲𝐦𝐨 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐨𝐬 į𝐫𝐞𝐧𝐠𝐢𝐦ą 𝐧𝐮𝐨 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐢𝐨𝐬 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐨𝐬, 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐯𝐢𝐦𝐨 𝐝𝐚𝐫𝐛ų 𝐢𝐤𝐢 𝐝𝐨𝐤𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭ų 𝐭𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐨 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐞𝐧𝐬𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚𝐢 𝐠𝐚𝐮𝐭𝐢.

Kelmės rajono gyventojai, norintys susigrąžinti dalį išlaidų už individualaus ar grupinio nuotekų valymo įrenginio statybas, turi 𝐬𝐮𝐬𝐤𝐮𝐛𝐭𝐢 𝐮ž𝐩𝐢𝐥𝐝𝐲𝐭𝐢 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐢š𝐤𝐨𝐬 𝐟𝐨𝐫𝐦ą ir 𝐩𝐚𝐭𝐞𝐢𝐤𝐭𝐢 Kelmės rajono savivaldybės administracijai. Pirminius dokumentus ir paraišką nusiųsti galima elektroniniu būdu arba pristatyti adresu Vytauto Didžiojo g. 58, Kelmė.

2023 m. 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐢š𝐤ų 𝐭𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐨 𝐥𝐚𝐢𝐤𝐨𝐭𝐚𝐫𝐩𝐢𝐬 yra nuo kovo 6 d. 𝐢𝐤𝐢 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐝ž𝐢𝐨 𝟕 𝐝. 𝟏𝟓 𝐯𝐚𝐥.
Į𝐬𝐢𝐫𝐞𝐧𝐠𝐭𝐢 𝐧𝐮𝐨𝐭𝐞𝐤ų 𝐯𝐚𝐥𝐲𝐦𝐨 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦ą 𝐢𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭𝐲𝐭𝐢 𝐥𝐢𝐤𝐮𝐬𝐢𝐮𝐬 𝐫𝐞𝐢𝐤𝐢𝐚𝐦𝐮𝐬 𝐝𝐨𝐤𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐬 𝐠𝐚𝐥𝐢𝐦𝐚 𝐢𝐤𝐢 š𝐢ų 𝐦𝐞𝐭ų 𝐠𝐫𝐮𝐨𝐝ž𝐢𝐨 𝟏 𝐝.

Sąlygos kompensacijai gauti yra nesudėtingos. Prireikus individualios konsultacijos apie nuotekų valymo įrenginio statybos darbus, apie kompensacijos skyrimo tvarką, kokius reikia pateikti dokumentus, galite kreiptis į MB Digetra.

Išsamesnė informacija
Tel. +37065589004
El. p. mbdigetra@gmail.com
www.digetra.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN