Akmeniškis šalies čempionas

Naujienos: Sportas , 2019-04-04 17:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kovo 26 – 30 d. Marijampolėje vyko šių metų svarbiausios jaunių varžybos – 2019 m. Lietuvos jaunių bokso čempionatas, kuriame dalyvavo net 173 dalyviai iš 20-ies šalies miestų ir rajonų. Čempionate dalyvavo 138 boksininkai ir 35 boksininkės.



Vaikinų varžybose gausiausią delegaciją turėjo Kauno miestas – 25 boksininkai, vilniečių – 18-a, panevėžiečių – 15-a, po 11-a atvyko iš Alytaus ir Jonavos.

Merginų varžybose daugiausia boksininkių – po 5-ias buvo iš Vilniaus ir Tauragės, po 4-ias iš Kauno, Panevėžio, Marijampolės iš Kretingos.

Vaikinų varžybose daugiausia medalių iškovojo kauniečiai, jų sąskaitoje – 8 apdovanojimai: 3 aukso, 2 sidabro ir 3 bronzos. Jonaviečiai laimėjo 5 medalius: 3 aukso ir 2 bronzos, pasvaliečiai 3 medalius: 2 aukso ir 1 bronzos. Čempionų titulą taip pat iškovojo Klaipėdos, Marijampolės, Kalvarijų, Vilniaus, Kėdainių ir Naujosios Akmenės atstovai.

Akmenės rajonui atstovavo sporto klubo AKMENINIS KUMŠTIS narys, Akmenės rajono sporto centro auklėtinis Arvydas Dainys. Arvydas kovojo svorio kategorijoje iki 70 kg., kurioje varžėsi 12 kovotojų.

Arvydas Dainys motyvuotas Papilės S. Daukanto gimnazijos moksleivis, o bokso treniruotes lanko Naujojoje Akmenėje. Lietas prakaitas ir individualus darbas davė puikių rezultatų.

Jaunasis boksininkas nugalėjęs kovotojus iš Alytaus, Kauno rajono, Klaipėdos ir Tauragės tapo čempionato nugalėtoju. Pelnytas aukso medalis suteikia galimybę atstovauti šalį su Lietuvos jaunių bokso rinktine tarptautiniuose turnyruose ir šių metų Europos jaunių bokso čempionate, Bulgarijoje.

Boksininką treniruoja vyr. bokso mokytojas Mantas Mačius.

Akmenės rajono sporto centro direktorius
Mantas Mačius


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN