Mažeikių r., Urvikių kultūros centre įvyko žinių turnyras

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-03-11 17:49
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 11-osios – Lietuvos Nepriklausomybės dienos atkūrimo išvakarėse Urvikių kultūros centras surengė žinių turnyrą savo draugams „Lietuvos keliais ir takeliais“, kuriame dalyvavo komandos iš Leckavos, Buknaičių, Purvėnų, Urvikių, Laižuvos, Šerkšnėnų ir netikėtai susiorganizavusi „Reivyčių turistų“ komanda. Prasmingai Lietuvos datai paminėti skirtame renginyje nugalėtojais tapo Šerkšnėnų komanda, jiems šiek tiek nusileido leckaviškiai, vienodą taškų skaičių surinko bendraminčiai iš Buknaičių ir Urvikių atstovai, po tašką mažiau – Purvėnų ir Laižuvos komandų sąskaitose.
Urvikių kultūros centro direktorė Vita Černookienė sakė, kad tai – pirmas jų tokio pobūdžio renginys. Mano, kaip komisijos pirmininko galva, jis – puikus.
Labai dėkoju turnyro vedėjams – žavingiesiems Almai ir Donatui bei jų asistentei – daugelio užduočių autorei Gabijai. Kiek žinau – organizuojant šį renginį nemažai prisidėjo ir Buknaičių kultūros renginių organizatorė Aldona Budžienė. Visi Jūs – tikrai puikūs.
O švėntės nuobėnguoms – padieka ir muzikontams i mona draugou Nerijou: grajėjuot poikē i kāp rēk.
Pabaiguo torio prisipažintė, ka gavau ir duovana – urvikiškiu keptuos dounas. Dėdle diekou.
Ir gražios visiems šventės. (nuotraukos mano ir dar bet kieno - nepykit, neatrokuosiu).


Urvikių kultūros centras


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN