Nacionalinėje viktorinoje netikėtas Akmenės gyventojų rezultatas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-05 17:40
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Visai Lietuvai švenčiant Valstybės atkūrimo šimtmetį, šią šventę nuspręsta paminėti ir pirmą kartą suorganizuojant Nacionalinę viktoriną. Sausio 27 dieną, šeštadienį, vykusioje viktorinoje visoje Lietuvoje dalyvavo virš 1800 žmonių. Ši viktorina neaplenkė ir mūsų rajono. Naujojoje Akmenėje žaidimą vedė Tomas Martinaitis ir Eglė Liškutė, o pasivaržyti, kas daugiausiai žino apie mūsų šalį, susirinko net 14 dalyvių.

Visi dalyviai varžėsi atsakinėdami į visiškai skirtingų temų klausimus: kultūra, kūryba, tradicijos, istorija, visuomenė, gyvenimas, sportas ir gamta. Ypatingai smagu, kad viktorina Naujojoje Akmenėje sutraukė net 3 skirtingų kartų žmones. Nuo pat pirmųjų turų į priekį įsiveržė 3 asmenys: protų kovų dalyviams Akmenės rajone gerai žinomas Virginijus Suchodimcovas, netikėtas lyderis – Linas Vaišvilas ir žavioji Rita Masiulienė. Žaidimui artėjant į pabaigą, įtampa vis augo, o susumavus rezultatus mūsų rajone čia užtikrintai nugalėjo savo įvairiapuses žinias geriausiai pademonstravęs ir tikrai konkurencingą rezultatą nacionaliniu mastu –130 taškų – surinkęs „Saulėtekio“ ir Kivylių mokyklų istorijos bei informacinių technologijų mokytojas Linas Vaišvilas.

Dėkojame visiems žmonėms, kurie dalyvavo ir prisidėjo rengiant žaidimą.mas, sportas ir gamta. Ypatingai smagu, kad Viktorina pas mus sutraukė net 3 skirtingų kartų žmones.
Nuo pat pirmųjų turų į priekį įsiveržė 3 asmenys. Protų kovų dalyviams Akmenės rajone gerai žinomas Virginijus Suchodimcovas, netikėtas lyderis Linas Vaišvilas ir žavioji Rita Masiulienė. Žaidimui artėjant į pabaigą įtampa vis augo, o susumavus preliminarius rezultatus mūsų rajone čia užtikrintai nugalėjo, savo įvairiapuses žinias geriausiai pademonstravęs, 130 taškų surinkęs Linas Vaišvilas.
Dėkoju visiems žmonėms, kurie dalyvavo ir prisidėjo rengiant žaidimą, ypatingą ačiū tariu savo padėjėjai Eglei Liškutei. http://akmene.lt/go.php/lit/Nacionalineje-viktorinoje-netiketas-rezultatas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN