„Iki“ didina humanitarinę pagalbą Ukrainos žmonėms

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2022-03-02 13:15
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos tinklų „Iki“ didina paramą su agresija susidūrusiems Ukrainos žmonėms humanitarinėms organizacijoms perdavė jiems skirtas būtiniausias higienos priemones ir maisto produktus. Paramos perduoti beveik trys pilni vilkikai.

Prekybos tinklas Raudonajam Kryžiui ir „Maisto bankui“ perdavė kasdienių būtiniausių priemonių, taip pat sauskelnių kūdikiams ir vaikams. Dar savaitgalį šioms organizacijoms „Iki“ pradėjo tiekti maisto produktus.

„Solidarizuojamės su Ukrainos žmonėmis, remiame juos ir remsime toliau, paramą užtikrinsime tiek, kiek prireiks“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė.

„Iki“ jau pasiūlė įdarbinti iki kelių šimtų prieglobsčio ieškančių ukrainiečių ir užtikrinti jiems visas socialines garantijas. Taip siekiama padėti jiems jaustis tikresniems dėl ateities ir sparčiau integruotis mūsų šalyje.

Mažmeninės prekybos tinkle „Iki“ šiuo metu dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Tinklui priklauso 231 parduotuvė, pirmoji Šiaurės Europoje autonominė parduotuvė su „Iki“ prekės ženklu, du logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei trys regioninės kepyklos. „Iki“  taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN