Naujosios Akmenės vaikų lopšelis-darželis „Buratinas" organizavo respublikinę LTOK akciją „Aktyvus rugsėjis 2017"

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-09-28 16:04
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Rugsėjo 21 d. Naujosios Akmenės vaikų lopšelis-darželis „Buratinas" organizavo respublikinę LTOK akciją „Aktyvus rugsėjis 2017".

Renginyje dalyvavo vaikų lopšelio-darželio ,,Buratinas" ugdytiniai, darbuotojai, Naujosios Akmenės ,,Saulėtekio" progimnazijos 1 d klasės mokiniai ir jų mokytoja Jovita Butnorienė, Akmenės gimnazijos Kivylių skyriaus pradinių klasių mokinių komanda, vadovaujama mokytojų Gražinos Vozbinienės ir Laimos Šivickienės.

Įstaigos bendruomenę maloniai nuteikė renginio svečiai: Akmenės rajono savivaldybės tarybos narė Jolanta Januitienė ir tolimą kelią nuo ankstaus ryto įveikęs ir į mūsų ankstyvą šventę iš Vilniaus suspėjęs - Lietuvos olimpinės rinktinės simbolis - Ąžuolas.

Svarbiausia akcijos ,,Aktyvus rugsėjis 2017" idėja - skatinti vaikus būti fiziškai aktyviais, skatinti glaudesnį bendradarbiavimą tarp bendrojo lavinimo mokyklų ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų, kurti sveikesnes, tvaresnes bendruomenes.

Renginį ,,Sportuok kartu su rudenėliu" vedė vaikų lopšelio-darželio ,,Buratinas" sporto ir šokių mokytojos- Irena Juzėnienė ir Daiva Liuberskytė-Šukienė. Renginio dalyviai, paskatinti Olimpinio Kiškučio, prisistatė, susipažino vieni su kitais, linksmai mankštinosi, pagal vaikų amžiaus galimybes, apibėgo darželio sodą. Olimpinis Kiškutis skelbė vis naujas estafetes, žaidimus, sportines rungtis, kuriose visi darželio ugdytiniai ir renginio dalyviai - mokiniai, turėjo galimybę aktyviai judėti, išbandyti savo jėgas teisingai, greitai ir vikriai atliekant rungtis. Smagiai nuteikė kamuoliukų mūšis, žaidimas skirtas Olimpinių žiedų spalvų skyrimui. Lietuvos olimpinės rinktinės tautinis talismanas Ąžuolas palaikė renginio ,,Sportuok su rudenėliu" dalyvių džiugias emocijas, įkvėpė geros nuotaikos, sportavo kartu su vaikais.

Vaikų lopšelis-darželis ,,Buratinas" įgyvendina 2017 m. Akmenės rajono visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projektą „Sveikatos versmė" ir LTOK ,,Olimpinės kartos" projektą ,,Buratino olimpiečiai". Gauta šių projektų finansinė parama leidžia efektyviai įgyvendinti numatytas sportines veiklas. Renginio organizatoriai apdovanojo visus sporto šventės ,,Sportuok su rudenėliu" dalyvius padėkos raštais, vaisių kraitėmis, suvenyrais svečių komandų vadovams. Ąžuolo vainikas – tradicinis apdovanojimas už nuopelnus sporte, o šiame renginyje didžiausia dovana ugdytiniams ir svečių komandoms buvo nusifotografuoti su stilizuotu, ąžuolo galybės, tvirtybės ir patikimumo simboliu - Ąžuolu.

Naujosios Akmenės vaikų lopšelio-darželio „Buratinas" direktorė Irena Girdvainienė http://akmene.lt/go.php/lit/Placiau-/51


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN