Akmenės rajono paramos šeimai centras suorganizavo išvyka į „Balsių slėnį“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-09-05 22:49
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono paramos šeimai centro Pagalbos šeimai padalinio socialinės darbuotojos Daina Rimkienė, Ginta Sutkienė, Viktorija Koveraitė ir Elena Bagdonavičienė rugpjūčio 23 d. suorganizavo savo kuruojamų šeimų vaikams išvyką į „Balsių slėnį“.

Vaizdingoje Virvytės upės pakrantėje įsikūręs poilsio ir pramogų parkas papildė jaunuolių kasdienybę ekstremaliais pojūčiais bei aktyviu laisvalaikiu, o socialinės darbuotojos pasirūpino pietumis gamtoje ir draugišku bei maloniu bendravimu.

Gera nuotaika apsiginklavusių vienuolikos jaunuolių bei juos lydinčių keturių socialinių darbuotojų grupė mikroautobusu iš Akmenės rajono savivaldybės kiemo pajudėjo ankstyvą rugpjūčio 23-osios rytą. Nuvykusius į „Balsių slėnį“ išvykos dalyvius svetingai pasitiko parko darbuotojai, kurie padėjo pasiruošti smagioms laipynėms bei instruktavo, kaip tinkamai naudotis specialia alpinizmo įranga.

Visai netrukus vaikai bei juos lydinčios socialinės darbuotojos išbandė savo jėgas įvairaus sudėtingumo laipiojimo trasose, o vėliau išvykos dalyviai turėjo galimybę pajusti paukščio skrydį nusileidimo trasose, nutiestose virš Virvytės upės. Po tokių ekstremalių ir kraują kaitinančių pramogų iškylautojai susirinko čia pat esančioje poilsiavietėje, draugiškai užkūrė laužą bei pasigamino gardžius pietus, ilsėjosi ant hamakų, žaidė kamuoliu bei smagiai leido laiką bendraudami vieni su kitais.

Ypatinga ši diena vaikams buvo ne tik dėl nepamirštamų akimirkų, patirtų „Balsių slėnyje“. Važiuodami namo išvykos dalyviai prisiminė, kuo mums visiems reikšminga rugpjūčio 23-oji. Trumpam stabtelėję prie Šiaudinės miestelio, susikibę rankomis vaikai bei socialinės darbuotojos, sudarydami gyvąją grandinę, paminėjo istorinę Baltijos kelio (Juodojo kaspino) dieną bei pagerbė pastangas siekiant visų trijų Baltijos šalių nepriklausomybės.

Išvykos dalyviams diena neprailgo – padovanojo gausybę puikių įspūdžių bei gražių emocijų. Už tai nuoširdžiai dėkojame „Balsių slėnio“ vadovui Aloyzui Jarošaičiui, kuris noriai suteikė jaunuoliams galimybę nemokamai pramogauti slėnyje.



Straipsnio ir nuotraukų autorės Akmenės rajono paramos šeimai centro Pagalbos šeimai padalinio socialinės darbuotojos Ginta Sutkienė, Viktorija Koveraitė, Daina Rimkienė ir Elena Bagdonavičienė http://akmene.lt/go.php/lit/Placiau-/47


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN