Palangos dziudo varžybos „Už savo šalį, už savo miestą!“

Naujienos: Sportas , 2018-04-04 17:38
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šių metų kovo 31 d. Palangoje vyko vaikų dziudo varžybos kuriose dalyvavo Plungės sporto ir rekreacijos centro dziudo imtynininkai. Šiose varžybose jėgas išmėgino 165 sportininkai iš Latvijos, Šilutės, Elektrėnų, Skuodo, Klaipėdos, Jurbarko, Alytaus, Kretingos, Panevėžio, Gargždų, Vilniaus, Kaišiadorių, Kėdainių, Kauno, Palangos, Plungės.
Plungės dziudo imtynininkams sekėsi labai gerai iškovojo net 24 medalius. Skirtingose amžiaus ir svorio kategorijose Čempionais tapo: Pijus Vaitkus, Giedrius Pocius, Tadas Steponavičius, Majus Petrauskas, Ervinas Žilius, Tomas Žilys, Vygirdas Narkus ir Saulė Einingė.
Antrąsias vietas užėmė: Rokas Šatkauskas, Armandas Pečiulis, Ugnius Švoba, Simonas Rimkus, Darija Bulajeva ir Saulė Vaitkutė.
Trečiąsias vietas užėmė: Jonas Bružas, Ilja Tikhonov, Ervinas Vagdaris, Ignas Stankevičius, Girvydas Narkus, Neimantas Rimavičius, Gustas Tarvydas, Saulė Rudgalvytė, Austėja Steponavičiutė ir Justė Vauraitė.
Sveikiname dziudo imtynininkus ir jų trenerius: Antaną Kastecką, Edvardą Žilių ir Robertą Zimkų.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN