Kuršėnų Kūrybos namuose lankėsi svečias iš Vokietijos

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-27 21:23
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kuršėnų Kūrybos namuose apsilankė iš Vokietijos Demino miesto „Jaunųjų europiečių sąjungos“ vadovas Siegfried ir jo žmona Ingrid Logall.

Direktorė Nijolė Pocienė svečius supažindino su Kūrybos namų būrelių veikla. Teigė, kad vaikų ir jaunimo saviraiškos ir kūrybos poreikis realizuojamas per meninę, gamtinę, techninę veiklas. Atsižvelgiant į turimas galimybes, materialinę bazę ugdomajai veiklai įgyvendinti yra parengtos septynios programos.

Svečiai liko nustebę, kad vaikų saviraiškai tenkinti yra tokia gausi veiklų pasiūla. Grožėjosi, kad iš paprastų medžiagų mokiniai pagamina gražių ir įdomių darbelių.

Kūrybos namams jie padovanojo žaidimų, darbastalį, įvairių darbo įrankių, kurie leis tobuliau sukurti įvairių darbų. Papasakojo apie savo vykdomą labdarinę veiklą.

Mūsų įstaigoje jiems labai patiko ir žadėjo gegužės mėnesį dar kartą apsilankyti.

Mes Jiems labai dėkingi. Direktorė Siegfried ir jo žmonai Ingrid Logall įteikė Padėkos raštą už bendradarbiavimą ir paramą, siekiant ugdyti mokinio asmenybę ir kūrybiškumą.


Būrelio vadovas Raimondas Baškys https://kursenai.lt/2018/02/26/kursenu-kurybos-namuose-lankesi-svecias-is-vokietijos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN