Padėkota už nuveiktus darbus

Naujienos: Savivalda , 2021-10-19 17:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Vakar Savivaldybės vadovai ištarė: „Ačiū už gerą darbą“. Administracijos darbuotojai pridūrė: „Su Tavimi buvo lengva bendrauti ir malonu dirbti...“

Taip, palinkėjus sėkmės naujame gyvenimo etape, palydėta Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė (jaunimo reikalų koordinatorė) Arnolda Ruškienė, baigusi profesinę karjerą.

A.Ruškienė Savivaldybėje, su nedidele pertraukėle, išdirbo daugiau kaip 31-erius metus, pastarąjį dešimtmetį buvo jaunimo reikalų koordinatorė.

A.Ruškienė visuomet pasižymėjo mokėjimu įsigilinti į problemas, išskirtiniu darbštumu ir kruopštumu, jaunatviškumu. Jos dėka Akmenės kraštas tapo vienu iš veiklos lyderių Jaunimo reikalų departamente prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Už tai A.Ruškienė ne kartą įvertinta pačiais garbingiausiais šio departamento padėkos raštais ir ženklais. Intensyvaus darbo dešimtmečius Savivaldybėje jai primins ir Padėkos raštas, kurį, išlydėdamas į pensiją, įteikė meras Vitalijus Mitrofanovas.

Savivaldybės administracijos

Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija

Nuotraukoje: Savivaldybės mero pavaduotojas Tomas Martinaitis ir pulkas aktyvaus jaunimo atėjo pabendrauti su koordinatore Arnolda Ruškiene paskutinę jos darbo dieną

šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/padekota-uz-nuveiktus-darbus/3527


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN