„Adventur 2018“ - Plungė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-27 15:50
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Plungės rajono savivaldybė Sausio 26-28 dienomis kviečia apsilankyti tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur 2018“, kuri ragina - „Keliauk kitaip!“.

Šeštą kartą vykstanti, didžiausia Baltijos šalyse paroda šiais metais sukvietė apie 350 dalyvių, tarp kurių ir Plungės rajono savivaldybės atstovai. Parodos atidarymo metu tradiciškai buvo paskelbti 2017 metų Turizmo sėkmingiausieji. Galime pasidžiaugti, kad sėkmingiausiu kaimo turizmo paslaugų tiekėju paskelbta kaimo turizmo sodyba „Pas tėvukus“, įsikūrusi Plungės rajone, Beržoro kaime.

Tarp 54 miestų, rajonų ir įstaigų įsikūręs Plungės stendas sveikina Lietuvą ir šalies žmones su šimtmečiu ir kviečia kiekvieną įsiamžinti specialioje šimtmečio oazėje. Geros nuotaikos nestokojantys kraštiečiai, kviečia susipažinti su Plungės kraštu bei tarme, buria sveikinti Lietuvą individualiai bei ragina įsitraukti į įvairias informatyvias, saldžias, interaktyvias veiklas.

Sveikinimus Lietuvai iš „Litexpo“ parodų rūmų jau siunčia Plungės rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis, Žemaitijos Nacionalinio parko direktorius Ramūnas Lydis, Plungės turizmo informacijos centro direktorė Sandra Kasmauskienė, Sodybos „Pas tėvukus“ direktorė Jurgita Krištupaitienė ir Plungės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Mantas Česnauskas.

O ar tu atvyksi sveikinti Lietuvos kartu su Plunge?


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN