Kviečia trečiasis „Laukinis TRAIL 2018“ turas Plateliuose

Naujienos: Sportas , 2018-03-26 19:29
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Š. m. gegužės 19 d. 11.30 val. prie Šaltojo karo muziejaus Plateliuose kviečia trečiasis „Laukinis TRAIL 2018“ turo etapas. Trečiasis etapas keliasi į Žemaitijos nacionalinį parką prie Platelių ežero. Čia, tarp kalvų ir vaizdingų ežero pakrančių, bėgikų laukia 7, 15 ir 26 kilometrų ilgio trasos. Tai nebus ypatingai kalvotas etapas, bet tikrai ir nebus lygus. Kalvų prie Platelių ežero yra, o nuo jų matosi ir puikios ežero panoramos su septyniomis jame esančiomis salomis. Trasos ves pažintiniais takais, siaurais takeliais, bus įkalnių, nuokalnių, miško ir pakrančių vaizdų. Žemaitija laukia Jūsų!

Ką dar nuveikti prie Platelių?
- Platelių ežero pakrantėse gausu poilsiaviečių, kur galima sustoti pasigrožėti ežero vaizdais ar išsimaudyti jei oras leis ir noro bus.
- Šaltojo karo muziejus - buvusi įslaptinta raketų bazė visai šalia varžybų centro. Plačiau apie muziejų https://www.muziejai.lt/Muziejus.lt.asp?Db_kodas=2927&meniu=0
- Apžvalgos bokštai nuo kurių matosi visas ežeras (o jis nemažas ir gražus), geometrinių figūrų parkas ir kiti lankytini objektai http://zemaitijosnp.lt/turizmas/lankytini-objektai/


​Scenic trail run near the lake of Plateliai. We will run on hilly but not very difficult terrain and admire beautiful views of the lake and forest.
Race schedulle:
Race centre opens at 10:30
Start of 7km race at 12:00
Start of 15km race at 12:30
Start of 26km race at 13:00
Prize giving ceremony at 14:30
More information in English http://laukinistrail.weebly.com/english.html





Organizatoriai


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN