Telšių rajone auga sergamumas vėjaraupiais

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-12 21:32
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Sezoninio gripo 49 – tą metų savaitę sergamumas gripu ir ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis (toliau ŪVKTI) po truputį auga. Telšių rajono savivaldybėje registruoti 3 gripo atvejai iš kurių vienam vaikui iki 17 m. Sergamumo rodiklis gripu ir ŪVKTI Telšių rajono savivaldybėje praktiškai toks pat, 55,05 atvejai 10 tūkstančių gyventojų, kaip ir 48–tą metų savaitę (56,72 atvejai 10 tūkstančių gyventojų), o Telšių apskrities – 86,93 atvejai 10 tūkstančių gyventojų. Asmenų dėl gripo į gydymo įstaigas Telšių rajone nebuvo hospitalizuota.
Šių metų 49–tą savaitę Telšių r. savivaldybėje taip pat registruota: 1 Laimo liga, 1 atvejas dermofitijų (odos grybeliai), 2 niežų atvejai, 7 vėjaraupių susirgimai, bei 2 asmenys apkandžioti gyvūnų.





Kontaktai žiniasklaidai
Dalius Abromavičius
Tel. 8 444 69 722
El. p. dalius.abromavicius@nvsc.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN