Kretingos bibliotekoje - siaubo filmų naktis bibliotekoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-08 01:47
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

2017 m. spalio 30 d. didelio jaunimo susidomėjimo sulaukė Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešojoje bibliotekoje pirmą kartą vykusi siaubo filmų naktis. Atviros erdvės jaunimui bibliotekoje „Savas kampas“, savanoriai, nuo ryto iki vakaro ruošėsi šiurpnakčiui darydami įvairias dekoracijas, tokias kaip vorai, šikšnosparniai, žmonių iškamšos, rankos iš gipso, skaptuoti moliūgai su šiurpiomis šypsenomis ir išpjaustytomis akimis bei kiti atributai. Kiekvienas siaubo filmo nakties dalyvis nusigrimavo, išsitepė krauju, imitavo žaizdas ant kūno – išryškino akcentus, kurie padėjo sukurti unikalaus vakaro nuotaiką.
„Idėja organizuoti siaubo filmų naktį bibliotekoje kilo diskutuojant su jaunimu apie galimų veiklų planą. Tai buvo jaunimo iniciatyva. Nuo pat idėjos pradžios stengėmės formuoti organizatorių komandą, pasiskirstyti atsakomybėmis. Jaunimas aktyviai registravosi į renginį. Per dvi dienas užsiregistravo daugiau nei 60 jaunuolių. Gaila, bet bibliotekoje tiek nesutalpiname žmonių, tad galėjome priimti tik 35 asmenis. Veiklas planavome atsižvelgdami į pačių jaunuolių (organizatorių) idėjas, buvo įvairiausios kūrybinės rungtys, komandų prisistatymai, drąsos išbandymai. Ateityje planuojame linksmesnę naktį – komedijų“, – kalbėjo vyresn. bibliotekininkė darbui su jaunimu Brigita Barkauskaitė-Tamašauskė.


Inga Tirevičiutė
Kretingos rajono savivaldybės
M. Valančiaus viešosios bibliotekos
Vyresn. bibliotekininkė projektinei veiklai ir atstovavimui


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN