Plungės liberalų akcija „Knygų Kalėdos“ viešojoje bibliotekoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-28 20:37
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Prieš pat didžiąsias metų šventes, gruodžio 21 d. Plungės rajono savivaldybės Viešojoje bibliotekoje vyko kalėdinė popietė, skirta Lietuvos Respublikos prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotai akcijai „Knygų Kalėdos“. Ši prasminga, jau tradicine tapusi akcija kviečia visus šalies žmones branginti knygą, skaityti ir dovanoti naujų knygų savo krašto bibliotekoms ir taip praturtinti jų fondus naujais leidiniai. Prie šios akcijos jau ne pirmus metus aktyviai prisijungia ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Plungės skyriaus nariai. Asmeniškai gausybę knygų vaikams ir suaugusiems tą vakarą padovanojo LR Seimo narys Jonas Varkalys, Plungės rajono savivaldybės meras ir LR liberalų sąjūdžio Plungės sk. pirmininkas Audrius Klišonis, savivaldybės tarybos nariai Aidas Kėsas, Audrius Šapalas, Algirdas Pečiulis ir kiti Plungės liberalų skyriaus nariai.

Akcija „Knygų Kalėdos“ tapo visuotiniu, knygų bičiulius visoje šalyje sutelkiančiu judėjimu, skatinančiu bendrauti ir dalytis knygomis su tais, kuriems jų trūksta. Naujų knygų laukia ir rajono bibliotekos skaitytojai.

Tad Plungės liberalai maloniai kviečia visus kartu dalytis gerumu ir dovanoti kitiems džiaugsmą skaityti!





Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Plungės sk. informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN