Padėkos vakaras ir Atvirų durų diena Akmenės rajono paramos šeimai centre

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-13 19:04
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

eimai centras visus, kuriuos domina centro veikla ir siūlomos paslaugos, kviečia į Atvirų durų dieną. Šiais metais į mūsų centrą buvo kviečiami ir Akmenės rajono globėjai.

Globėjams buvo padėkota už kilnų ir atsakingą darbą, padovanotos valstybės biudžeto lėšomis finansuojamo projekto atminimo dovanėlės – „obuoliukai“ ir šventinės atvirutės. Globėjams pristatyta tęstinė GIMK programos tema „Drausmės reikšmė vaiką globojant, auklėjant ir tenkinant jo vystymosi poreikius“.

Akmenės rajono paramos šeimai centro direktorė Violeta Mikštienė pristatė įstaigos struktūrą, veiklą bei teikiamas paslaugas. Centro direktorė pakvietė svečius atlikti savo pasirodymus. Papilės mėgėjų teatro „Jurakalnis“ vaikų grupė, jos vadovė Nijolė Grudžinskienė, parodė jausmingą teatralizuotą poetinę kompoziciją „Kur tikrieji namai...“. Jaunieji aktoriai savo spektakliu vaizdžiai perteikė jausmus, kuriuos patiria vaikai, neturintys artimųjų. Naujosios Akmenės muzikos mokyklos mokiniai ir mokytojai pademonstravo įvairių instrumentų skambesį. Akmenės rajono paramos šeimai centro vaiko globos padalinio mažieji vaikučiai deklamavo eilėraščius, vyresnės merginos parodė savo kurtą choreografinę kompoziciją. Sveikinimo žodžius tarė Akmenės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Apolinaras Nicius, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Andromeda Makselienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Alva Bacienė, Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Audrius Klišauskas, svečiai iš rajono seniūnijų.

Po gražių pasirodymų susirinkę svečiai buvo pakviesti pasivaikščioti po centro patalpas, jo teritoriją, kuri papuošta kalėdine atributika, taip pat vaiko globos padalinyje pasivaišinti vaikų ir socialinių darbuotojų paruoštais gardumynais, įsigyti rankdarbių.

Dėkojame Akmenės rajono paramos šeimai centro direktorei Violetai Mikštienei už gražią šventę, atvykusiems svečiams už gražius palinkėjimus, saldžias dovanas ir staigmenas vaiko globos padalinio vaikučiams.

Projektas finansuojamas iš valstybės biudžeto lėšų.

Atestuota socialinė darbuotoja – GIMK mokytoja Aurelija Lukė http://akmene.lt/go.php/lit/Padekos-vakaras-ir-atviru-duru-diena-akmenes-rajono-paramos-seimai-centre


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN