Tauragėje - A. Radžiaus atminimo šachmatų turnyras

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-13 19:01
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

A. Radžiaus atminimo šachmatų turnyras

Sekmadienį Tauragėje vyko A. Radžiaus atminimo šachmatų turnyras. Varžybose dalyvavo 106 įvairaus amžiaus šachmatininkai iš Klaipėdos, Telšių, Gargždų, Jurbarko, Raseinių, Akmenės, Šilutės, Šilalės, Pagėgių. Plungei atstovavo 14 žaidėjų.
Varžybos vyko dviejose grupėse. Jaunesniojoje žaidė šachmatininkai, gimę 2007 metais ir jaunesni, 36 dalyviai. Surinkęs 6,5 taško iš 8 galimų turnyro nugalėtoju tapo „Babrungo“ pagrindinės mokyklos moksleivis Matas Praspaliauskas. Gerai šitame turnyre sužaidė ir kiti plungiškiai: Ugnius Žalimas, Arnas Vaištaras, Ignas Ščupokas ir Barbora Gedvilaitė.
Kitame turnyre žaidė 70 įvairaus amžiaus šachmatininkų. Turnyro nugalėtoju tapo Plungės sporto ir rekreacijos centro treneris, FIDE meistras Sigitas Kalvaitis. Jis surinko 8,5 taško iš 9 galimų. Moterų įskaitoje puikiai pasirodė ir antrosios vietos apdovanojimus iškovojo Plungės „Ryto“ pagrindinės mokyklos aštuntokė Gabija Meškauskaitė. Moksleivių įskaitoje „Saulės“ gimnazijos abiturientas Gediminas Škerba liko trečias. Geriausiais jaunučiais tapo Edvinas Kurmis ir Ignas Mačiuitis atitinkamai užėmę pirmąją ir antrąją vietas.
Plungiškiai šiose varžybose eilinį kartą įrodė, jog gali dominuoti ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų šachmatų turnyruose.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN