Naujojoje Akmenėje - Šimtmečio paminėjimas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-03-11 22:48
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Naujosios Akmenės Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) klausytojai entuziastingai prisijungė prie Nacionalinės TAU asociacijos nario Medardo Čoboto paskelbtos akcijos „Pabūkime kartu su Lietuvos vardu“, todėl vasario 15 d. 12.00 val. Nepriklausomybės paminėjimo išvakarėse susirinkome prie Naujosios Akmenės kultūros centro pasipuošę trispalvėmis juostelėmis ir plakatais.

Sugiedoję Lietuvos himną ir suskandavę ,,100-tas ačiū iš senjorų lūpų“ į dangų paleidome 100 balionų – Naujosios Akmenės dangus pasipuošė tautinės vėliavos spalvomis. Naujosios Akmenės TAU klausytojai dalyvavo vasario 16-tąją Nepriklausomybės šimtmečio renginiuose. Iškilmingoje eisenoje 16 mūsų vėliavnešių garbingai nešė vėliavas akcijoje „100-tas vėliavų mūsų Valstybės šimtmečiui”.

Nuotraukos S. Kazlausko ir J. Vapsvos

Rektorės padėjėja G. Sakavičienė http://akmene.lt/go.php/lit/Simtmecio-paminejimas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN