Parodoje pristatytas Akmenės krašto išskirtinumas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-01-30 19:15
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Vilniuje surengta tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR lankytojus kvietė sužinoti, atrasti ir pajausti kelionių džiaugsmą bei pildyti savo patirčių kolekcijas. Parodoje pristatytas ir Akmenės rajono savivaldybės stendas, kuriame dirbo Savivaldybės administracijos Investicijų ir projektų valdymo skyriaus vedėja Daiva Tušienė ir vyriausioji specialistė Eglė Jankauskienė.

Stende buvo akcentuotas Akmenės krašto geologinis paveldas, unikali gamta su Kamanų valstybinio gamtinio rezervato, Ventos regioninio parko ir kitais objektais. Ekspozicijos žiūrovai galėjo paragauti šaltalankių produktų, kurių parodos reikmėms padovanojo ūkininkas Linas Šliauteris, ir pasigrožėti nuotraukomis, padarytomis Akmenės krašto fotoklubo narių. Patys smalsiausi stendo lankytojai ne tik pamatė, bet ir pačiupinėjo svarbiausius Akmenės rajono žemės gelmių turtus: klintį, molį, smėlį.

Parodą ADVENTUR tris dienas lankė besidomintys naujomis turizmo galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, norintys susiplanuoti įdomiausias keliones, aktyvaus laisvalaikio entuziastai, ieškantys naujų idėjų bei maršrutų, nes šių metų parodos tema buvo – potyrių turizmas. Šiandieninis keliautojas tradicinius traukos objektus, poilsio formas keičia į autentiškus maršrutus ir perka ne turizmo produktą, o unikalią, emocinę patirtį. Ją savo stende akcentavo ir Akmenės rajono savivaldybė, kvietusi visus atvykti į jau antrą Karjerų žygį, įvyksiantį šiemet rugpjūčio 10-ąją. Iš parodos parsivežtomis nuotraukomis ant drobės dabar gali grožėtis kiekvienas panorėjęs – jos eksponuojamos Savivaldybės administracinio pastato antrojo aukšto fojė.



Savivaldybės administracijos

Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus

ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Nuotraukose: Stende dirbusias Daivą Tušienę ir Eglę Jankauskienę aplankė (iš kairės) geologas dr. Jonas Satkūnas, Savivaldybės kontrolierė Audra Jokubauskienė, mero pavaduotojas Apolinaras Nicius. http://akmene.lt/go.php/lit/Parodoje-pristatytas-akmenes-krasto-isskirtinumas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN