Plungė nušvito vėliavomis

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-03-13 17:12
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Plungės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Gintaro Bagužio iniciatyva 2018 m. kovo 11 d. savivaldybės administracijos Juridinio ir personalo administravimo skyriaus vyr. specialistai Plungės mieste bei kai kuriose rajono seniūnijose tikrino, kaip gyventojai laikosi Lietuvos Respublikos valstybės vėliavos iškėlimo tvarkos reikalavimų.



Patikrinimo metu nustatyta, kad gyventojai tikrai myli Lietuvą ir dauguma jų prie savo namų kelia vėliavas. Todėl AČIŪ jiems. Bet buvo ir tokių, kurie vėliavų neišsikėlė. Vieni teisinosi, kad negavo nusipirkti prieš šventes (nors vėliavos turi būti keliamos nuo 1991 metų), kiti kad pamiršo ar nenori gadinti naujai renovuoto namo fasado. Buvo ir tokių, kurie skundėsi sunkia materialine padėtimi. Keletui sunkiau besiverčiančių asmenų vėliavas Savivaldybės darbuotojai padovanojo.



Savivaldybės specialistai taip pat fiksavo pažeidimus, ir asmenys, neišsikėlę vėliavų, bus kviečiami į Savivaldybės administraciją išsiaiškinti pažeidimo priežasčių. Jiems bus taikomos administracinio poveikio priemonės.







Plungės rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN