Naujosios Akmenės kapinės turi kolumbariumą

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-06 19:43
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Naujoji Akmenė nuo šiol – vienas iš nedaugelio šalies miestų, turintis kolumbariumą. Vakar įvykusiame Savivaldybės tarybos posėdyje patvirtintas Kremuotų žmonių palaikų laidojimo Akmenės rajono savivaldybės kolumbariumų nišose tvarkos aprašas.

(Lapkričio 2 d. Savivaldybės tarybos sprendimas Nr. T-191(E) „Dėl kremuotų žmonių palaikų laidojimo Akmenės rajono savivaldybės kolumbariumų nišose tvarkos aprašo patvirtinimo ir įkainio už urnos laidojimą kolumbariumo nišoje nustatymo“).

Tai reiškia, kad naujuoju kolumbariumu, pastatytu Stipirkių kapinėse, bus galima naudotis, nepaisant, kad tebetvarkoma jo aplinka. Ji dar bus papildyta suoleliais, vazomis ir kitais mažosios architektūros elementais, želdiniais. Iš dviejų dalių susidedančiame kolumbariume – 72 laidojimo nišos. Vienoje kolumbariumo nišoje bus galima laidoti iki 4 urnų.



Savivaldybės administracijos ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Jono Vapsvos nuotrauka

http://akmene.lt/go.php/lit/Naujosios-akmenes-kapines-turi-kolumbariuma-


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN