Akcija „Darom 2018“ Kruopių seniūnijoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-04-25 08:57
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Balandžio 20 d. Kruopių miestelio parke Kruopių pagrindinė mokykla, Kruopių bendruomenė, Kruopių kultūros namai, Kruopių seniūnija ir Akmenės rajono paramos šeimai centras organizavo kasmetinį renginį – akciją „Darom 2018“.

Šios akcijos tikslas – suvienyti žmones, skatinti bendruomeniškumą, pilietiškumą, rūpinantis mus supančios aplinkos grožiu ir švara.
Akcijos metu Kruopių parke vyresniųjų klasių mokiniai pasodino 40 pušų ir eglių sodinukų. Pradinių klasių mokiniai, siekdami parodyti, kad svarbu ne tik nešiukšlinti gamtoje, bet ir taupiai naudoti žemės išteklius, iš antrinių žaliavų gamino papuošimus, kuriais padabino Kruopių parko medelius. Visi kiti bendruomenės nariai aktyviai dalyvavo tvarkant Kruopių tvenkinio teritoriją.
O po sunkaus darbo visi akcijos dalyviai gėrėjosi pavasarišku oru ir skambia muzika, vaišinosi ant laužo keptomis dešrelės ir bendruomenės pagamintais ledais.



Teksto ir nuotraukų autorė
Kruopių seniūnijos padėjėja
Jurgita Adomaitienė http://akmene.lt/go.php/lit/Akcija-darom-2018-kruopiu-seniunijoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN